Шампиони Србије у квизу! Пето место у практичном делу! Браво девојчице!

Ученице основних школа „Петефи бригада“ и „Иса Бајић“ из Куле, недавни државни прваци на такмичењу ватрогасног подмлатка у организацији ДВД Кула, поново су се такмичиле на државном нивоу 8. и 9. јула 2016. године на Златибору и поново постале државни прваци у категорији квиза у саставу : Ана Стојановић, Софија Раонић и командир екипе Невена Павичић.

Лавовски су се бориле девојчице екипе у практичном делу и освојиле пето место, уз велику подршку њихових другара Марка Максимовића и Душана Веселиновића, који су поносно носили заставу ДВД Кула и транспарент нашег Западнобачког округа.

Уз максималан труд и одраду  вежбе на брентачама без иједне грешке и са веома добрим оствареним временом, екипа је ипак освојила пето место на државном такмичењу ватрогасног подмлатка што је такође велики успех.

Честитамо девојчицама, такмичарима у обе категорије: командиру екипе Милици Секеруш, Теодори Станић, Валентини Данчук, Јовани Милутин, Наташи Шајин, Невени Павичић, Милици Крстоношић, Милици Пајичић, Софији Раонић, Ани Стојановић, Емини Адамовић и Николини Веселиновић, које су се под вођством командира Јовице Бановића  и учитељице Маријане Коларић и уз велику подршку Перице Самца,а под организацијом ДВД Кула и ове године такмичиле као њихов подмладак и освојиле прво место у квизу и пето место у практичном делу такмичења за ДВД Кула, за обе школе и нашу општину.

Са такмичења квиза су са весељем своје другарице дочекале остале девојчице, чланови екипе и брижна мама Драгица Јотановић која је са нама делила све дивне тренутке на овом дружењу и такмичењу.

Поред густог распореда вежби и такмичења, деца су уживала у погодностима смештаја у апартманима у вили и исхране у ресторану истог објекта. Поред славља за победу у квизу, деца и сви одрасли су прославили 12. рођендан Милице Пајичић уз торту, свећице, сладолед и рођенданску песму. Хвала управи и председништву ДВД-а који су брижно пазили на потребе ових добрих девојчица.

Такмичарке су у свему подржавали и све им пружили председник ДВД Кула Илија Катић, секретар Љубиша Максимовић, заменик председника адвокат Пуниша Рубежић, чланови председништва: Перица Самац, Мирослав Ковачевић и Станко Мандић, као и чланови ДВД Јагодњак: Светозар Коларевић и Младен Ђермановић који су нам током целог путовања и такмичења пружали велику подршку, Николина и Стефан који су све фотографисали и снимали за трајне успомене.

Постави коментар